#幫你地占卜啦

4月23日 00:28
自學左一年 唔敢話好準 但系都有一定準確度 我會隨機抽幾位幫你地分析下目前感情
.回應 22
共 22 則回應
我係H 佢係S 想知道我地可唔可以一直係一齊 3 5 13 27 58 唔該曬
這則回應已被本人刪除
4月23日 00:45
已經刪除的內容就像 Dcard 一樣,錯過是無法再相見的!
我是C,我想知道今年我會不會遇到還不錯的男生,還是都是過眼雲煙😭 03、16、25、37、72 感謝你🙏🙏🙏
香港城市大學
我係E 想知男朋友係咪我嘅mr right 7 20 44 52 71
問題:未來一個月佢會唔會搵返我 代號:NN 數字:7, 21, 37, 43, 70 💛💛💛 thanks (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
這則回應已被本人刪除
4月23日 03:12
這則回應已被刪除
4月23日 06:26
香港理工大學專業進修學院
我係C 想知今年會唔會遇到好嘅男仔 7 13 31 56 72 唔該哂🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
香港專業教育學院
LC 4 7 21 23 31 想知會唔會有真正既桃花出現 thank you🙏🏻
香港知專設計學院
我係L 想知道同將會見面的那個男生會有發展嗎 6 8 20 26 57 thanks 🙏
我係A 想知幾時會遇到啱嘅人之後一齊 4 65 86 67 98 Thanks 🙏
香港公開大學
我係V 佢係J 想知我應唔應該繼續同佢行落去 5 8 12 24 35 感謝你🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
香港理工大學
我係T 想知道半年內會唔會拍到拖 1 8 10 30 77 Thank you🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️
我想知幾時先可以問感情開到太陽 節制 戀人 世界🤪
我係H 佢係Y 想知道同佢嘅未來發展 19 46 85 69 47
明愛專上學院
我係C 想知幾時有拖拍 9 17 22 44 50 Thank you
這則回應已被本人刪除
4月23日 16:24
這則回應已被 Dcard 用戶檢舉含「交換個人資料 」的內容。
香港浸會大學
我係C 佢係J 想知會唔會一齊
香港理工大學
我代號YK 想知半年內有冇pool出🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺 1,9,11,39,99 thank you😭
香港理工大學
果5個數字係咪自己隨便簡?
慈濟大學 社會工作學系
我是阿阿 我想問未來6個月內的感情運勢 母胎單身的我好孤單QQ 6 32 41 67 5
香港浸會大學
其實係咪要比錢先會占卜😁