幫你地占卜

6月21日 20:06
唔知港澳哩邊多唔多人玩塔羅牌 有興趣既話可以係下面留言 幫你地占下 留底 Nick name or代號 明確問題 1到78 8個數字 我會抽2到3位占卜 (限港澳朋友) 👈👈👈👈👈👈 塔羅牌其實時限唔長 盡量唔好問d同對方會唔會有將來 會唔會結婚 時間越長 變數太大 好多野都系經營出黎 平時係ig我都好活躍下 唔同地區既朋友仔都有 得閒可以支持我👍👍👍
.回應 84
共 84 則回應
這則回應已被刪除
6月21日 20:20
已經刪除的內容就像 Dcard 一樣,錯過是無法再相見的!
TM 68 67 25 77 03 27 28 29 就黎暑假 因為實習所以要番香港 會同男朋友longd兩個月 一個係台灣 一個係香港 想知道我地捱唔捱得過longd Thanksss
澳門理工學院
我係K 30 54 12 20 77 37 21 6 請問下段感情大約係幾時
CC 28 61 26 74 35 29 52 72 同佢有冇可能
香港浸會大學
我係Y 可以叫佢V 最近分開冷靜緊,想知道佢仲有冇心想同返我一齊 12 7 24 18 69 34 50 4 吾該你☺️
香港恒生大學
Vv 14 5 8 2 17 19 55 23 想問3個月內出唔出到pool🤪
香港教育大學
我係A,想問一個我有好感嘅同事對我嘅感覺 1 2 3 19 54 56 69 78 🙏
這則回應已被刪除
6月21日 21:44
香港科技大學
B 1 3 45 34 28 56 29 25 想知有冇機會係2020內出到pool thankssss
米 45 38 28 17 26 78 23 30 想問下佢心入面對我係咩感覺 謝謝您
這則回應已被刪除
6月21日 23:14
這則回應已被刪除
6月21日 23:23
這則回應已被刪除
6月21日 23:38
香港理工大學
我喺S 9 12 26 43 68 69 72 31 想知道我2020完之前會唔會出到pool 謝謝🙏🏽
這則回應已被刪除
6月21日 23:48
這則回應已被刪除
6月22日 00:31
到聽日 節止 大家快d留言
香港城市大學
JY 14 4 6 20 26 53 62 44 想知2020年內會唔會有戀情thx
這則回應已被刪除
6月22日 00:47
這則回應已被刪除
6月22日 00:48
香港知專設計學院
DD 3 15 24 34 52 63 77 78 佢係真係對我有興趣定係我只係其中一個上釣嘅人? 謝謝!
香港中文大學
NC 1 8 9 10 12 13 21 30 想知同男朋友捱唔捱得過磨合期/冷淡期 Thx
香港科技大學
YY 6 34 67 52 21 63 78 19 黎緊三個月有無機會出pool thank you
香港理工大學
LC 67 3 57 13 26 36 76 49 目前身邊有冇人對我有感情方面既好感? 多謝☺️
香港中文大學
WH 想問前度依家對我既感覺 3, 22, 8, 9, 25, 7, 67, 73 Thanks!
香港中文大學
LS 6 19 33 37 42 58 61 78 想知道下半年會唔會有機會拍拖 多謝po主!🙆🏻‍♀️
澳門旅遊學院
VC 25 9 31 53 55 21 13 27 呢半年內會吾會出到pool Thank you 😊
香港科技大學
1 2 3 4 5 6 7 8 今個月揾唔揾到intern
A 想知2020年會唔會出到pool 27 32 43 17 6 9 7 14 Thanks!