7月16日 16:03

升Year2已經覺得自己係老鬼

眼見新一屆freshmen要入黎,突然有種很不是滋味的感覺,明明先升year 2但係已經冇左freshmen果種青春既感覺
1
回應3
收藏
7月14日 16:40

有無人有性趣帶頭搞個羽毛球/籃球soc?

其實小弟一直想搵一班志同道合嘅同學仔一齊玩運動(利申堅廢not自謙),羽毛球算係我第二嗜好,如果係最好就當然可以搞到個籃球soc,平時就一齊打籃球,得閒就一齊搵個地方睇nba,一邊吹水一邊叫就最爽。好似咁多年黎,連gag soc呢d on9soc都搞到,但球類soc好似就少之又少咁,有無人知點解?
1
收藏
7月14日 15:20

non jupas (year3 entry)

想知city finance 同poly aviation management (bba) 嘅top-up degree邊個出路好啲?本身入左poly交曬學費,但商科city好似 好啲。
1
回應2
收藏
7月12日 19:57

去兩次exchange係咪好大機會defer?

如題,我讀社科的,想去兩次exchange,唔知會唔會好大機會defer?
2
回應5
收藏
7月12日 17:48

😍️哇 校版呀係

️️️️️,不過我grad左了️️,期待未來可以係度睇到師弟師妹精彩既ulife️
6
回應5
收藏